Η αγάπη σε βρίσκει πάντα την κατάλληλη στιγμή

Η αγάπη είναι ο σκοπός. Η ζωή είναι το ταξίδι.
Παρακολούθησα ένα βίντεο για δύο τραγουδιστές που περνούσαν ένα δύσκολο διαζύγιο την ίδια στιγμή και η ζωή τους έφερε κοντά και τώρα είναι απόλυτα ευτυχισμένοι μαζί! Δες το εδώ αν θες.
Με αφορμή αυτήν την ιστορία, σκεφτόμουν πόσο απρόβλεπτη είναι η ζωή. Εκεί που κλαίς κάτι θα συμβεί και θα χαμογελάσεις ξανά. Κι εκεί που είσαι μόνος, έρχεται η αγάπη και γεμίζει την καρδιά σου.
Η αγάπη μπορεί να αργεί, αλλά έρχεται. Το θέμα είναι να μην την αφήσεις να περάσει.
Κάνεις δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα να σου πει ότι εδώ είναι ο άνθρωπος της ζωής σου και κράτησε τον.
Πρέπει να το δεις και να προσπαθήσεις.
Η αγάπη είναι μαγική, αλλά πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι για να διατηρηθεί η μαγεία.
Βλέπω ανθρώπους να γκρινιάζουν για την μοναξιά τους, χωρίς όμως να βγαίνουν από το καβούκι τους. Χωρίς να προσπαθήσουν να ανοιχτούν.
Αν δεν ανοίξεις την καρδιά σου πως θα σε βρει η αγάπη;
Στο χέρι μας είναι όλα.
Μια κοπέλα ήταν μόνη. Αποδέχτηκε την μοναξιά της και έκανε σχέδια για το μέλλον. Αισιόδοξα. Και εκεί ακριβώς γνώρισε τον άνθρωπο της. Ερωτεύτηκαν πολύ, αλλά προσπάθησε για να είναι μαζί. Επεδίωξε να βγουν, να περάσουν χρόνο μαζί για να γνωριστούν. Δεν αφέθηκε στην μοίρα κι ότι γίνει. Δεν περίμενε μόνο ο άλλος να κάνει πράξεις. Έβαλε κι αυτή το χεράκι της.
Δεν το έβαλαν στα πόδια στην 1η δυσκολία και πέρασαν πολλές. Έκαναν λάθη, αλλά έμαθαν να τα ξεπερνούν. Σήμερα παντρεμένοι πια, με ένα υπέροχο παιδί συνεχίζουν. 
Το μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό.
Η αγάπη θέλει προσπάθεια, θέλει να δείχνεις τα αισθήματα σου συνέχεια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν αφήσεις κάτι σε αφήνει.
Άνοιξε την καρδιά σου. Άσε την αγάπη να μπει. Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να γίνεις ευτυχισμένος. Κι αν την βρεις την αγάπη, κράτησε την. Φρόντισε την. Να της δείξεις σεβασμό. Αγκάλιασε την κι άσε την να σε γεμίσει. 
Η αγάπη είναι ομορφιά. Είναι οξυγόνο.
Αγάπα βρε άνθρωπε, πολύ. Εσένα, τους γύρω σου, όλο τον κόσμο. Έτσι θα γίνεις καλύτερος. Μόνο η αγάπη μπορεί να λιώσει πάγους και να κινήσει βουνά.
Μόλις την βρεις αγκάλιασε την και κάνε ότι μπορείς να την κρατήσεις στη ζωή και την καρδιά σου.
Δώσε ευκαιρία στον εαυτό σου να είναι ευτυχισμένος.
Αγάπη μόνο....

Σχόλια