Επιστρέφει το Dirty Dancing!

Μετά από 33 χρόνια από την πρώτη ταινία που λατρέψαμε, ανακοινώθηκε και επίσημα το sequel της πιο πετυχημένης μουσικής ταινίας!!

Η υπόθεση της πρώτης ταινίας που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει να κάνει με μια έφηβη την Jennifer Grey και που η οικογένεια της την φωνάζει Μπέιμπ. Η Baby λοιπόν περνάει τα απογεύματα της με τον δάσκαλο χορού Patrick Swayze, (Johnny Castle) και μαθαίνει χορό για να μπορέσει να πάρει μέρος σε μια παρουσίαση χορευτικού. Θέλει να καλύψει την απουσία της παρτενέρ του Johnny και κατά συνέπεια ριψοκινδυνεύει με το να μαθευτεί και να απορριφθεί από την πατριαρχική οικογένεια της.

Δυστυχώς ο Patrick Swayze πέθανε το 2009 από καρκίνο του παγκρέατος, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως θα δικαιολογηθεί η απουσία του στο επερχόμενο sequel. Η Jennifer εκτός της συμμετοχής της στην ταινία, θα έχει και ρόλο παραγωγού. Το υπόλοιπο cast καθώς και για το ποιος σκηνοθέτης θα την αναλάβει, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Ο Jon Feltheimer δήλωσε πως το καινούργιο Dirty Dancing, θα είναι “ακριβώς το είδος της ρομαντικής, νοσταλγικής ταινίας που περίμεναν οι θαυμαστές του και που την έκανε την πλέον επιτυχημένη στην ιστορία της Lionsgate”. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα ταινία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και ούτε έχει διευκρινιστεί αν και κατά πόσο θα αποτελεί συνέχεια αυτής του 1987 ή θα είναι εντελώς διαφορετική.


Info: Το Soundtrack της ταινίας, με τίτλο The Time of My Life είναι ένα τραγούδι του 1987 των Franke Previte, John DeNicola και Donald Markowitz. Έχει κερδίσει ένα Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Grammy. Το τραγούδι ακούστηκε επίσης και στην ταινία, The Muppets, όταν η Miss Piggy και η Pepe the King Prawn ασκούσαν την πρόβα χορού τους. Η τελική σκηνή στην οποία το ζευγάρι χορεύει στο τραγούδι, με φινάλε την ανύψωση της Baby από τον Johnny, έχει μείνει στην κινηματογραφική ιστορία:


Σχόλια