Τόλμη και γοητεία!!!


Καλη εβδομαδα!!!!!

Θα μοιραστώ μαζι σας μια διαπίστωση που έκανα χθες βραδυ!! Πόσες ιδέες που ειχα, ποσά όνειρα που έκανα πήγαν χαμένα γιατί φοβήθηκα, βαρέθηκα αλλα κυρίως γιατί δεν τόλμησα!!
Έφτασα τα 33( ξέρω φαίνομαι μικρότερη, αλλα 15/06 κλείνω τα 33!!!) και ειναι τόσα αυτά που δεν τόλμησα να κάνω που δεν... Τολμώ να τα σκεφτώ!!! Ποσά πράγματα χάνω! Φοβάμαι! Την αποτυχία, να ξεκινήσω κατι και να μην το τελειώσω, να μην πάει καλα! Αλλα και τι με αυτό; Ποιος έχει εξασφαλίσει την επιτυχία για να το κάνω κι εγω; Και ποια επιτυχία δεν έχει στηριχθεί σε αρκετές αποτυχίες!!
Έτσι ξύπνησα σημερα με άλλη διάθεση!! Να τολμήσω κι οτι γίνει!! Να ακολουθήσω τα όνειρα μου και όπου βγει!! Εχω θέληση, όρεξη και ανθρώπους να με στηρίξουν ακόμα κι αν πέσω!! Αυτό ειναι επιτυχία!!!! Γι'αυτο απο σημερα σας προκαλώ! Ακολουθήστε τις ιδέες σας όσο τρελές κι αν φαίνονται!! Κατι καλο θα προκύψει!!!!
Ας τολμήσουμε να κάνουμε την ζωή μας όπως μας αρέσει!!! Γιατί η ζωή ειναι  μικρή για να ακολουθούμε τους άλλους και όχι τον εαυτό μας!!! 
Καλύτερα να γελάσουμε με τα λάθη μας παρά να σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν!!! Το αν αλλάξτε το σε Να!!!!!! Σημερα τωρα!!! 
Πάμε για σχέδια!!!!!!

Σχόλια