Γίνεται καλύτερα!!!!

Η καθημερινότητα μας ειναι γεμάτη αρνητική ενέργεια, την οποία μεταφέρουμε ο ένας στον αλλο. μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον τροπο που σκεφτόμαστε και κυρίως που αντιδρούμε. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί και στην σημερινή εποχή επιβάλλεται, να εκπαιδευτεί ξανά. Μπορούμε να βρούμε έναν τουλάχιστον θετικό παράγοντα σε κάθε άσχημη φάση της ζωής μας και να κρατηθούμε απο αυτό. Ίχνη θλίψης ή θυμού θα υπάρχουν παντα, στο χέρι μας όμως ειναι να μην κυριαρχούν. Υιοθετώντας μια θετική στάση ζωής και στηριζόμενοι στην ψυχική μας ανθεκτικότητα, μπορούμε να εξελιχθούμε σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία.
Έκφραζοντας θετικά συναισθήματα όπως χαρά, ευγένεια και ευγνωμοσύνη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις συνέπειες της αρνητικής αύρας που μας περιβάλει και να μην την αφήσουμε να μας εξουσιάζει!
Ακόμα και οι γιατροί συμφωνούν οτι το ισχυρότερο φάρμακο για κάθε πρόβλημα υγείας ειναι η θετική μας στάση! Ας γίνει το χαμόγελο μας το φάρμακο που θα γιατρέψει την μιζέρια, την γκρίνια και τον αρνητισμό! Ας θωρακίσουμε την ψυχή μας απο όλα τα άσχημα συναισθήματα και να γεμίσουμε τον κόσμο γύρω μας θετική ενέργεια και χαρά! Χαμογελάστε ειναι μεταδοτικό και κάνει τους άλλους να ανησυχούν!! Η ζωή ειναι δώρο και ηρθε η ωρα να το απολαύσουμε!!!!😀😀😀😀😀

Σχόλια