Ταινία προσεχώς: Batman με τον Robert Pattinson

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson ως Bruce Wane. 
Ήδη κυκλοφορεί και το πρώτο teaser της ταινίας που έγινε αμέσως viral.  Στο διάρκειας 56 δευτερολέπτων βίντεο η μουσική επένδυση είναι του Μάικλ Γκιατσίνο.

 Δείτε το εδώ
https://youtu.be/2_JmLPFfP0c

Δεν είναι ακόμα γνωστή η υπόθεση του «Batman», είναι όμως γνωστό πως η Zoe Kravitz ενσαρκώνει την Catwoman, ο Paul Dano κρατά το ρόλο του Riddler ενώ ο Collin Farrell εμφανίζεται ως Penguin. Ακόμα, τον Alfred ερμηνεύει ο Andy Serkis, ο Jeffrey Wright τον Επίτροπο Jim Gordon, ο John Turturro τον Carmine Falcone και τον εισαγγελέα της Gotham city ο Peter Sarsgaard. 
Σκηνοθέτης και σεναριογράφος ο Matt Reeves. 
Συν-σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Mattson Tomlin και παραγωγός ο Dylan Clark.

Δημοσιεύματα θέλουν το "The Batman" να γίνεται η αρχή μιας τριλογίας.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021.

Info: Υπάρχει ιστορία για το κρυμμένο όπλο στην νέα στολή του Batmam.

 Με την πρώτη ματιά μοιάζει με αφαιρετικά σχεδιασμένα φτερά νυχτερίδας, για την κατασκευή των οποίων χρησιμοποιήθηκαν industrial στοιχεία.

Σύμφωνα με το Screenrant, πολλοί θεωρούν ότι το σήμα ουσιαστικά αποτελείται από δύο κομμάτια ενός όπλου, το οποίο ο Μπάτμαν έκοψε στη μέση και τοποθέτησε στον κορμό της πανοπλίας του.
Εκείνο όμως που ισχυρίζονται οι θαυμαστές του ήρωα είναι ότι δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε όπλο αλλά για εκείνο με το οποίο δολοφονήθηκαν οι γονείς του ήρωα, η Martha και ο Thomas Wayne...

Σχόλια