Νέα κυκλοφορία Μουσικού Album από τον...Δαλάι Λάμα!


Μια μαθήτρια του, η μουσικός Junelle Kunin από τη Νέα Ζηλανδία, τον παρότρυνε να κυκλοφορήσει ένα album με μουσική και διδασκαλία που θα βοηθούσε τον κόσμο στην αντιμετώπιση του συναισθηματικού στρες. Μαζί με τον σύζυγο της, Abraham Kunin βοήθησαν στην μουσική και ετοιμασία του album.

 Πρόκειται για μία συλλογή από μουσική, μάντρα και διδασκαλία. Το cd θα έχει τίτλο  «Inner World» και θα αποτελείται από 11 κομμάτια. 

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα κομμάτι από το album, με τίτλο Compassion(συμπόνια):



Τα υπόλοιπα κομμάτια  αφορούν το θάρρος, τη θεραπεία, τη σοφία, την καθαρότητα, την προστασία, τα παιδιά και την ανθρωπιά.

 1. “The Buddha"

2. “One Of My Favourite Prayers”
3. “Compassion”
4. “Courage”
5. “Ama La”
6. “Healing”
7. “Wisdom”
8. “Purification”
9. “Protection”
10. “Children”
11. “Humanity”

"Ο σκοπός της ζωής μου είναι να υπηρετώ όσο περισσότερο μπορώ. Η μουσική μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους με έναν τρόπο που εγώ δεν μπορώ. Η μουσική μπορεί να προσεγγίσει περισσότερους ανθρώπους, ώστε να καταστεί η πραγματική πηγή της ευτυχίας, της στοργής και της έγνοιας για τους άλλους."

 Δήλωσε ο ίδιος, o ο πνευματικός ηγέτης του Θιβετιανού Βουδισμού

 Info: Το αληθινό όνομα του είναι Τζαμπέλ Νγκαγουάνγκ Λομπσάνγκ Γεσέ Τενζίν Γκιάτσο είναι ο 14ος και μακροβιότερος Δαλάι Λάμα, βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης το 1989.

Η κυκλοφορία του album θα γίνει στις 6 Ιουλίου 2020, ημέρα των γενεθλίων του Δαλάι Λάμα,για τα 85 του χρόνια. 

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ινστιτούτο Mind & Life και Social, Emotional and Ethical Learning (Κοινωνική, Συναισθηματική και Ηθική Μάθηση,) ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ανέπτυξε ο Δαλάι Λάμα με το Πανεπιστήμιο Emory, για περαιτέρω πνευματική εκπαίδευση.

 

Μιλώντας για τις συνεδρίες με τον Δαλάι Λάμα, η Junelle Kunin είπε:

«Δεν τον άκουσα ποτέ να μιλάει έτσι. Ήταν τόσο αναστατωμένος. Επανειλημμένα εξηγούσε πόσο σημαντική είναι η μουσική. Έσκυψε προς τα εμπρός και τα μάτια του άστραφταν μιλώντας για τη μουσική και για το πώς θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους με τρόπο που δεν μπορούσε ο ίδιος.

Μπορεί να παραβλέψει τις διαφορές και να μας δώσει πίσω την αληθινή φύση και την καλοσύνη μας».


Πηγή

Σχόλια