Τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο!

https://newsbyzeta.blogspot.com/2020/08/blog-post_90.html


Υπάρχουν πολλά πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά αυτά που θα δεις παρακάτω είναι απίστευτα. Η πολυτέλεια, οι δυνατότητες και φυσικά η τιμή τους!

Bugatti La Voiture Noire 


Με ενδεικτική τιμή τα 11,4 εκατομμύρια ευρώ(17,1 με φόρους) ή 18,7 εκατομμύρια δολάρια, η μοναδική Bugatti La Voiture Noire είναι επίσημα το πιο ακριβό καινούργιο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε για το 2020. 


Το μοντέλο χρησιμοποιεί τον ίδιο 8λιτρο W16 κινητήρα με τα 4 τούρμπο που αποδίδει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής. Έχει έξι εξαγωγές και μοναδικής σχεδίασης τροχούς, νέα εμπρός μάσκα και μεγάλα logo για να ξεχωρίζει. 

Αυτό που επίσης ξεχωρίζει είναι ότι η μοναδικότητα του, καθώς μόνο ένα μοντέλο έχει κατασκευαστεί έως τώρα!!

1963 Ferrari 250 GT0


Μόνο 36 από αυτά τα αυτοκίνητα (που ονομάστηκαν «Picasso of the Motoring World») κατασκευάστηκαν μεταξύ του 1962 και του 1963. Αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όχι μόνο κέρδισε το Tour de France του 1964, αλλά πήρε μέρος και στο 4ο στο Le Mans - τον άλλο εμβληματικό αγώνα.


Το 2018, αυτό το όχημα - επίσης γνωστό ως το Άγιο Δισκοπότηρο της Ferrari - άλλαξε τα χέρια  με το φημολογούμενο ρεκόρ των 70 εκατομμυρίων δολαρίων!  Η κατοχή του έχει δώσει στον ιδιοκτήτη του είσοδο σε ένα μυστικό club, 250 GT0, που μόνο κατόπιν πρόσκλησης τα μέλη  συναντιόνται για πολυτελείς εκδηλώσεις σε κομψές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.
Εάν αναρωτιέστε "ποιο είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο;", εδώ είναι η απάντησή σας. Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο όλων των εποχών είναι το 1963 Ferrari 250 GT0.


Rolls Royce Sweptail


Το 2013, ένας δισεκατομμυριούχος που κατάφερε να διατηρήσει την ταυτότητά του μυστική, πλησίασε την Rolls-Royce και ζήτησε να σχεδιάσει το δικό του προσαρμοσμένο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα αυτού του θρυλικού αιτήματος δεν ήταν άλλο από το Rolls Royce Sweptail.

Διαθέτει τη σιλουέτα, τις στρογγυλές πόρτες και τα πίσω σχέδια των ιστορικών μοντέλων Rolls - με το πλεονέκτημα της τεχνολογίας και της άνεσης του 21ου αιώνα. Η οροφή του αυτοκινήτου είναι ένα αδιάσπαστο τζάμι από ανθεκτικό γυαλί, προσφέροντας στον οδηγό του πανοραμική θέα του κόσμου γύρω του καθώς περνάει.


Αν και εσείς ψάχνετε ένα αυτοκίνητο με ψύκτη σαμπάνιας, αναλογικά ρολόγια τιτανίου, σταθμούς φορητού υπολογιστή με ίνες άνθρακα και ακόμη και ένα προσαρμοσμένο ράφι καπέλων, μην ψάχνετε περισσότερο από το Rolls Royce Sweptail: το πιο ακριβό αυτοκίνητο που δεν μπορείτε να αγοράσετε!
Η τιμή του ξεπερνά τα 12,8 εκατομμύρια δολάρια.

Lamborghini Veneno Roadster


Παρά τη σπανιότητα (ή, ίσως, λόγω αυτής) της, η Lamborghini Veneno Roadster είναι το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο και η πιο ακριβή Lamborghini. 
Το 2019, η Lamborghini Veneno Roadster 2014 διεκδίκησε αυτόν τον τίτλο στη δημοπρασία. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην ιστορία του: Το 2013, το ολοκαίνουργιο Veneno Roadster εξαγοράστηκε από τον τότε αντιπρόεδρο της Ισημερινής Γουινέας. Το 2016, τα περιουσιακά στοιχεία του αντιπροέδρου κατασχέθηκαν από τις ελβετικές αρχές - συμπεριλαμβανομένης της συλλογής του supercar. Αφού πούλησε τα αυτοκίνητά του για να καθησυχάσει την κυβέρνηση, αυτό το συγκεκριμένο Veneno Roadster έχει αλλάξει χέρια πολλές φορές, με αποτέλεσμα την πιο πολυτελή τιμή Lamborghini που καταγράφεται το 2019. Υπάρχουν μόνο εννέα μοντέλα στην αγορά, με πολλά που ανήκουν σε βασιλικές οντότητες που παραμένουν μυστήριο.


Το πολυτελές όχημα Venento Roadster, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του οίκου δημοπρασιών RM Sotheby's αναμενόταν να πωληθεί μεταξύ 5.000.000 και 6.100.000 δολαρίων.

Koenigsegg CCXR Trevita


Καθώς μόνο δύο από αυτά κατασκευάστηκαν ποτέ, επιλέχθηκε το Koenigsegg CCXR Trevita ως το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο μεσαίου κινητήρα.
Με επιτάχυνση 0-60mph σε 2,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 mph και λεπτομέρειες τελευταίας τεχνολογίας όπως κεραμικά φρένα από άνθρακα, αυτό το αυτοκίνητο πηγαίνει μια κατηγορία πάνω από το supercar και γενικά ονομάζεται υπερ-αυτοκίνητο. Η ιπποδύναμη που αλλάζει από το παιχνίδι των 1.018 τόνων και της ροπής των 796 κιλών κάνει αυτό το αυτοκίνητο μια συναρπαστική, εμπερία οδήγησης. 


Η τιμή του είναι στα 4,8 εκατομμύρια δολάρια!

2020 Aston Martin Valkyrie


Αν θέλετε να οδηγήσετε το πολυαναμενόμενο Aston Martin Valkyrie του 2020, πάρτε  σειρά - μόνο 150 μοντέλα αυτού του supercar θα παραχθούν ποτέ και το καθένα από αυτά έχει ήδη δοθεί!


Η ομάδα της Red Bull Racing της Formula 1 σχεδίασε σχολαστικά αυτό το αυτοκίνητο, ώστε να είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο δρόμου  στον κόσμο - και, με αυτό το ενημερωμένο Valkyrie, φαίνεται ότι έχουν ολοκληρώσει τον στόχο τους. Το Valkyrie οδηγεί απίστευτα χαμηλά στο έδαφος και διαθέτει το ίδιο καινοτόμο σύστημα ανάκτησης κινητήρα που χρησιμοποιούν οι οδηγοί της Formula 1 κατά τη διάρκεια του αγώνα! Λόγω της ταχύτητάς του, της προσοχής στη λεπτομέρεια η Aston Martin Valkyrie θεωρείται το  καλύτερο αυτοκίνητο μεσαίου μεγέθους.
Η τιμή του ξεκινά από 3 εκατομμύρια δολάρια!

Porsche Taycan 4S


Το πιο ακριβό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο! 
428 τόνοι ιπποδύναμης. Επιτάχυνση 0-60mph σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αυτά τα στατιστικά είναι εντυπωσιακά. Για το Porsche Taycan 4S, είναι μόνο η αρχή της γοητείας του. Ως ένα εντελώς αθόρυβο σπορ αυτοκίνητο, το Taycan 4S επιτρέπει μια ήσυχη, υψηλής τεχνολογίας και φιλική προς το περιβάλλον πολυτέλεια.


Η τιμή του κυμαίνεται στην Ευρώπη στα 110.000 ευρώ και 105.000 δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο.

Pagani Huayra BC Roadster


Το 800 ίππων, 1200 kg Pagani Huayra BC Roadster θεωρείται το καλύτερο αυτοκίνητο για τον δρόμο.

Μόνο 40 θα κυκλοφορήσουν. Αποτελείται από ανθρακονήματα και σπάνιο μείγμα άνθρακα-τιτανίου, αυτό το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα.


Η τιμή του  μόλις στα 3,4 εκατομμύρια δολάρια.

W Motors Lykan Hypersport


Έχετε δει ποτέ το Fast and Furious 7;

Εάν ναι, τότε μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Lykan Hypersport. Με τους προβολείς με διαμάντια και την εντυπωσιακή τελική ταχύτητα 240 μίλια / ώρα, αυτό το αξέχαστο αυτοκίνητο χάρισε στον κατασκευαστή του, W Motors,  φήμη.

Μόνο επτά από αυτά τα οχήματα έχουν παραχθεί ποτέ.  Έχει προσαρμόσιμο εσωτερικό αυτοκινήτου - με ένθετα σμαράγδια, ρουμπίνια ή ζαφείρια σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.


Η W Motors με έδρα το Ντουμπάι το ονόμασε "Το πρώτο αραβικό supercar" και το δημιούργησε για να ταιριάζει με τις προδιαγραφές οποιουδήποτε άλλου supercar σε αυτήν τη λίστα: στην τιμή, έχετε 750 ίππους και 960Nm ροπής - μαζί με ένα ρολόι σχεδιαστών και 24ωρη υπηρεσία θυρωρείου.

Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορείς να  οδηγήσεις το W Motors Lykan Hypersport, με τιμή να ξεπερνά τα 3,4 εκατομμύρια δολάρια.

Είδατε τα καλύτερα και ακριβότερα στις κατηγορίες τους και ...φάτε μάτια ψάρια!



Σχόλια