Ομορφιά και νύχια: Είναι ο καθρέφτης της υγείας μας;



Το σημερινό θέμα είναι για τα κορίτσια μόνο! Συγνώμη αγαπημένοι μου φίλοι άντρες, αλλά πότε πότε, πρέπει να κάνουμε και ένα θέμα Girls only!

Κορίτσια λοιπόν, τώρα που τα αγόρια έφυγαν, ήρθε ή ώρα να μιλήσουμε για τα άκρα μας και συγκεκριμένα για τα νύχια μας, Τα βάφουμε, τα κόβουμε, τα βάζουμε σε καυτά νερά ή σε πολύ κρύα, σε πολλά χημικά απορρυπαντικά χωρίς γάντια και κυρίως δεν τα προσέχουμε όσο πρέπει. Όσο σημαντικό είναι να τα βάφουμε, άλλο τόσο σημαντικό και ίσως σημαντικότερο είναι να τα περιποιούμαστε.


Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να μεγαλώσουν τα νύχια των χεριών θα χρειαστείτε τουλάχιστον 90 ημέρες!

Πάμε να γνωρίσουμε και τις τροφές που βοηθούν στο μεγάλωμα και το δυνάμωμα των νυχιών. Φυσικά θα πρέπει να πίνουμε αρκετό γάλα και να τρεφόμαστε με ψωμί που περιέχει αρκετή ποσότητα σιταριού. Βρώμη, κόκκινο κρέας, γιαούρτι, φέτα αμύγδαλα, φράουλες, κοτόπουλο, αυγά, καρύδια, λάδι καρύδας είναι τροφές που μπορούν να προσφέρουν θεαματική αλλαγή στα νύχια σας, αφού τις καταναλώσετε! Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα των νυχιών σας με την κερατίνη να είναι ο παράγοντας που ορίζει το παιχνίδι. Η κερατίνη, πλούσια σε ασβέστιο, είναι το βασικό συστατικό τους αν τα νύχια σας δείχνουν ταλαιπωρημένα και ξεφλουδισμένα. Και φυσικά πολύ νερό!!!!!!!!!!!!!! 

Όταν ο χρόνος «έρθει» με το μέρος σας και τα νύχια σας αρχίσουν να μεγαλώνουν καλά θα ήταν να ξεκινήσετε να τα προστατεύετε όσο μπορείτε.


Μερικές συμβουλές για να τα προστατεύετε:

Όταν ασχολείστε με δουλειές του σπιτιού ή του κήπου, προστατέψτε τα νύχια σας με γάντια αφού πρώτα επαλείψτε τα χέρια σας και τα νύχια σας με βαζελίνη.

Μην προσπαθήσετε ποτέ με «βίαιες» μεθόδους να αφαιρέσετε από τα δάχτυλά σας – δαχτυλίδι το οποίο με δυσκολία πρόκειται να βγει, γιατί έτσι το πιο σίγουρο είναι ότι κάποιο από τα νύχια σας θα σπάσει.

Προστατέψτε τα χέρια σας από το κρύο, ιδιαίτερα το χειμώνα, διατηρώντας τα ζεστά με ένα ζευγάρι γάντια, που «οχυρώνουν» την ζέστη. Έτσι ούτε το δέρμα σας θα «σκάσει» αλλά και ταυτόχρονα προστατεύετε τα νύχια σας από πολλούς κινδύνους.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιείστε ενυδατική κρέμα στα χέρια και ιδιαιτέρως στην περιοχή γύρω από τα νύχια σας.

Μπορεί τα βαμμένα νύχια να χαρίζουν πόντους στην εμφάνισή σας ωστόσο πρέπει και να τα ξεκουράζουμε. Η συχνή χρήση βερνικιών κάνει τα νύχια μας θαμπά και κίτρινα, ενώ έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση άσπρων κηλίδων και ανομοιόμορφη επιφάνεια.

Αποφύγετε να πλένετε συνεχώς τα χέρια σας, καθώς και υγρά μέρη (αν και ακούγεται περίεργο, θα στεγνώσουν).

Info: Οι λευκές κηλίδες που βρίσκονται στην επιφάνεια των νυχιών, δεν οφείλονται σε έλλειψη ασβεστίου, αλλά είναι αποτέλεσμα κάποιου τραύματος (μανικιούρ, χτύπημα, γρατζουνιά, κ.λπ.).

Αφού έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και τα νύχια είναι όμορφα και υγιή, απευθυνόμαστε σε nail experts που κυριολεκτικά θα ζωγραφίσουν στα χέρια μας!


Προσέχουμε ιδιαίτερα που θα πάμε για τα νύχια μας, να είναι καθαρά, να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και φυσικά να φέρονται στα νύχια μας με αγάπη και όχι με βία. Κορίτσια μου ξέρω ότι η τιμή παίζει ρόλο, αλλά να προσέχουμε την σχέση ποιότητας και τιμής. Το ακριβότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο ούτε το φθηνότερο το χειρότερο. Δείτε δείγματα της δουλειάς τους, όλοι έχουν πια κάποια σελίδα στα social media για να δείτε πριν πάτε. 

Ένα μέρος που εμπιστεύονται οι γυναίκες με κλειστά μάτια στο Περιστέρι και όχι μόνο, είναι το Nail me happy  Όμορφο περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα, ποικιλία υπηρεσιών όχι μόνο για τον καλλωπισμό των άκρων μας, αλλά και για την υγεία τους. Η θεραπεία των νυχιών μας, με τις κατάλληλες μεθόδους και με την εμπειρία του προσωπικού, είναι το ίδιο σημαντικό με την ομορφιά τους! Ζητήστε το θεραπευτικό πεντικιούρ για να φροντίστε τα άκρα σας με τον καλύτερο τρόπο! Κλείστε τώρα ραντεβού στο 21 5501 5229, Ανδριτσαίνης 29 Περιστέρι. 




Και όσο περιποιείστε τα νύχια μας, ρίξτε μια ματιά στα υπέροχα, χειροποίηητα κοσμήματα που θα σας κάνουν να λάμψετε ακόμα περισσότερο!




Μην ξεχνάς, τα νύχια σου είναι μέρος της ομορφιάς σου! Μην τα παραμελείς!





Σχόλια